Νέες Βενζίνες ΒP με τεχνολογία ACTIVΕ

10 Μάι 2017 | ΝΕΑ

Τα νέα καύσιμα BP με τεχνολογία ACTIVE είναι πραγματικά πρωτοποριακά. Οι τεχνολογίες στους κινητήρες εξελίσσονται διαρκώς και συνεχίζουν να θέτουν αυξανόμενες απαιτήσεις στα καύσιμα. Στη BP προσπαθούμε να προβλέψουμε και να εφαρμόσουμε αυτές τις αλλαγές, εξασφαλίζοντας ότι οι συνθέσεις των νέων καυσίμων συμβαδίζουν με τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στην τεχνολογία των κινητήρων, ενώ παράλληλα συνεχίζουν να ωφελούν και τους παλαιότερους κινητήρες.

Τα νέα καύσιμα ΒΡ με τεχνολογία ACTIVE είναι εξαιρετικά. Έχουν ελεγχθεί σε κινητήρες και οχήματα για περισσότερες από 50.000 ώρες τα τελευταία 5 χρόνια – κάτι που ισοδυναμεί με περισσότερα από 5 χρόνια αδιάκοπης οδήγησης – και έχουν δοκιμαστεί σε 110 διαφορετικές μεθόδους ελέγχου.

Το αποτέλεσμα είναι τα καλύτερά μας καύσιμα ενάντια στη βρωμιά – με συνεχή χρήση, όλα τα καύσιμα BP τώρα απομακρύνουν από τον κινητήρα σας την επικίνδυνη βρωμιά και σας δίνουν περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα. Αρχίζουν να καταπολεμούν τις επιδράσεις της βρωμιάς από τη στιγμή που βάζετε εμπρός το αυτοκίνητό σας και μπορούν να προσφέρουν έως και 46χλμ* περισσότερα με κάθε γέμισμα με BP Ultimate Unleaded 100.

* Βάσει δοκιμών, σε μία γκάμα οχημάτων, σε σύγκριση με τα κοινά καύσιμα. Τα πλεονεκτήματα μπορεί να διαφέρουν λόγω παραγόντων όπως ο τύπος του οχήματος, οι συνθήκες και ο τρόπος οδήγησης.